Leletismertetés

Üdvözlöm!2018 ban b nagysejtes limfómat állapítottak meg,csontbol indult. Kemoterápia utan jobb lett majd idén már nyirokbol agressziv formában tért vissza, újabb Kemoterápia majd csontvelő transzplantáció következett. De 1 hónapja sokat faj a hasam,az állkapocs alatti nyirok megduzzadt,göbös, fáj.Ismet volt pet ct de január közepére hivtak vissza. A hasi résznél van valami,de nem tudom értelmezni.A leletet átkuldenem és megkoszonnem ha kielemezne.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Baki Márta válasza a B-sejtes lymphoma, PET-CT, nyirokcsomó megnagyobbodás témában

Tisztelt Uram! Sajnos a levelében említett leletet nem kaptam meg. Úgy gondolom, hogyha panaszai vannak, akkor mielőbb érdemes felkeresni az Önt kezelő hematológiát. Lehet, hogy a PET-CT időpontot a tüneteknek megfelelően változtatják és/vagy egyéb vizsgálatot terveznek. Az eddig alkalmazott kezelés után további kemoterápia jöhet szóba, ha a betegség rosszabbodik. A részleteket a kezelő orvossal beszélje meg. Tisztelettel: dr.Baki Márta

Kérdés: 2020. december 17., 20:02; Megválaszolva: 2020. december 19., 19:43
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Nagy lehet a baj? 2.
Nyirokcsomó megnagyobbodás okai mi...
Hajas sejtes leukémia és oltás
Laboreredmény
Nagy lehet a baj?