• Vérhígító érmegpattanás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/Doktor úr, 0,6 ml clexane-t kell injekcióznom minden nap, viszont észrevettem, hogy az arccsontomon érmegpattanás van, ami eddig sosem volt nekem. Lehet, hogy túl sok a 0,6? Járok rendszeresen hematológushoz, de ő hajthatatlan, hogy 0,4et kapjak. 24 hetes várandós vagyok, 176 cm és normál testsúlyom 63-64 kg. Nővéremnek (ugyanezekkel a paraméterekkel) csak 0,4et kellett adnia. Érdemes megnézetnem ezt egy másik hematológussal, mert nem szeretnék több helyen megpattanást (már ha köze van hozzá). Köszönettel, Zsuzsanna

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a LMWH témában

        Kedves Zsuzsanna! NEm tudom miért kapja, de nem sok a 0.6. Azt sem hiszem, hogy összefügg. Ez nem lehet akadálya annak, hogy adja a vérhígitót. És nem lehet összehasonlítani, hogy a nővére miért mást kapott.


        Kérdés: 2019. december 26., 18:29; Megválaszolva: 2019. december 30., 18:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: