• Vérhigító alkalmazása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Agyi infarktusom volt, idült ischaemiás szívbetegségem, magas vérnyomásom és nem-insulin-dependens cukorbetegségem van, valamint pitvari fibrillátió és flutter miatt "kiütötték" a szívemet. Azóta vérhigítót kapok injektióban, Clexane-t. A legutóbbi laboreredményemen a thrombocita 128 G/L volt. A bőrömön egyre több bevérzés látható, több lilás bevérzés jelent meg a felső és alsó karjaimon. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor nem kell szüneteltetni a vérhigító injektió adását? A vérhigító miatt ugyanis már gyomorvérzésem is volt. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Sz.F.

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a lmwh témában

        Kedves Kérdező! Nem, magától ne hagyja abba, el kell menni orvoshoz, vagy háziorvos, vagy a kezelőorvos. Legyen friss labor, jó e a dózis, stb.


        Kérdés: 2019. augusztus 12., 10:16; Megválaszolva: 2019. augusztus 15., 08:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Remélem így már látszik a labor lelet:)