• k vitamin és fokhagyma kapszula

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Közepes csontritkulásom van, ezért egy K2+D3 tartalmú étrendkiegésztő olajat tanácsoltak. De mivel ülő munkát végzek, és nem szeretnék trombózist sem kapni, ezért napi egy szem Allimax fokhagymakapszulát is szedek, ami gyógyszertári termék. De most olvasom, mig a fokhagymakapszula higítja a vért, addig a K vitamin meg kicsit rögösíti.... Így számomra az az információ jön le hogy pont ellenkező hatást ér el a két termék. Hogy szedjem, hogy ne ártsak, viszont használjon mindkét problémára? És mindemellett B vitamin komplexet gondolom szedhetek.... köszönettel. B. Gabriella

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a vitamin témában

        KEdves Gabriella! Ezek nem tartalmaznak oly mértékű hatóanyagot, hogy "kiüssék" egymást. Szedheti.


        Kérdés: 2019. augusztus 02., 09:56; Megválaszolva: 2019. augusztus 03., 02:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Remélem így már látszik a labor lelet:)