• vitaminok szedése cukorbetegnek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni, hogy a cukorbetegeknek gyártott Diabetesz vitamin tabletta szedését ajánlják-e ? Több ismerősömtől hallottam, hogy cukorbetegeknek kiváló. Én is 2.típusú cukorbeteg vagyok. Más betegségem nincs. Köszönettel:

        Dr. Rakk Erika válasza a vitamin témában

        Igen, általában ezek jó készitmények, de rengeteg van már. Érdemes megbízható gyártótól vásárolni és a összetételt is megnézni.Sajnos a mai táplálékok már gyakran nem tartalmazzák azokat az összetevőket , amikre szükségünk van, ezért indokolt a táplálék-kiegészítők szedése.


        Dr. Rakk Erika
        diabetológus, endokrinológus, belgyógyász

        Dr. Rakk Erika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2014. szeptember 05., 11:34; Megválaszolva: 2014. szeptember 08., 22:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: