• Terhesség vagy felborult ciklus?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Nem rég döntöttünk úgy a párommal, hogy szeretnénk kisbabát. Szerencsére eddigi életem során semmilyen problémám nem volt, ciklusom is rendszeres volt mindig. Július 6-án kezdem el szedni a Trineszter 1 nevű vitamint, nőgyógyászom beleegyezésével. Július 9-én együtt voltunk a párommal, ez nem ovulációs időszak volt, mert az előző menstruációm június 19-én volt, előzőleg is 30napra jött így most is júli 19re vártam. Most júli 25-e van és már 6napja késik. Viszont ma reggel teszteltem és negatív az eredmény.sajnos. Pár napja korai terhességre utaló jeleket veszek észre, enyhén görcsölök, mintha mindhárt megjönnne, fáradékony vagyok, sokat járok pisilni, hangulatingadozásaim vannak, állnadóan ennék...ezért is teszteltem ma reggel... A kérdésem az lenne, hogy lehetek e terhes csak még annyira korai, hogy nem termelődött annyi hormon hogy a teszt kimutassa vagy esetleg ez a vitamin borította fel a ciklusom? Válaszát előre is köszönöm! P.D.

        Dr. Tekse István válasza a vitamin témában

        Kedves Kérdező! Nem gondolom, hogy a vitamin lenne a háttérben. Ha azóta sem jött meg úgy nőgyógyászati vizsgálat javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2016. július 25., 16:27; Megválaszolva: 2016. augusztus 10., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: