• Nyirok csomók a fül mögött!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! A fülem mögött kisebb csomók lettek, mivel nem fájt nem foglalkoztam vele! De most nagyon megijedtem, mert a hajam rettenetesen kezdett hullani, a fejbőröm viszket és időnként valami sárgás folyadék is jön a fejemből! Reggelre a párnán sárgás foltok vannak. Kérdezném, mi lehet ez? Hova forduljak? Nagyon nagy a baj? Most csináltattam vérképet és a háziorvosom nem talált semmi problémát. Várom a válaszát! Tisztelettel: Kasóné Marika

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a nyaki lgl témában

        Kedves Marika! Egy nyaki ultrahangra érdemes elmenni, háziorvosa tud segíteni, ill laborokban gyulladásra, vas szintre pajzsmirigy működésre mintavétel.


        Kérdés: 2019. július 01., 00:49; Megválaszolva: 2019. július 03., 14:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Remélem így már látszik a labor lelet:)