Fájdalmatlan nyirokcsomó

Tisztelt Doktornő ! 1-másfél éve van egy kb 2 cm átmérőjű nyirokcsomó duzzanat a nyakamnál. Nem okozott eddig panaszt,nem fáj, illetve gyerekkoromban sokszor volt mandulagyulladásom, és akkor is sokáig duzzadt volt, így eddig nem foglalkoztam vele. Afták miatt is rendszeresen meg van nagyobbodva. Épp ezért nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Egy időben elmúlt, amikor más miatt antibiotikumot és sok vitamint szedtem, de most újra előjött, és jelenleg semmilyen betegséről nem tudok.Aftám és mandulagyulladásom sincsen. A vérképem , vizeletvizsgálatom jó lett. Fül orr gégészetre tervezek menni. Ön szerint van okom aggódni? Éjszakai izzadást, lázat nem tapasztaltam. Bőr viszketést igen, de alapból száraz a bőröm. Köszönöm a segítséget előre is.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a nyaki lgl témában

Kedves Kérdező! Többnyire nincs betegség a háttérben. Egy nyaki ultrahang rövidre zárhatja a kérdést.

Kérdés: 2020. december 30., 11:13; Megválaszolva: 2020. december 30., 23:50
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Laboreredmények értelmezése
Tisztelt Doktornő! Az alábbi leletek értelmezésével kapcsolatban kérném a segítségét: Fvs 3,9 (4,4-11,3), limfocita 43% (25-40%), neutrofil gran...
K vitamin szedése
Kedves Ujj Zsófia Ágnes! Leiden - mutáció esetén K1(990mcg), K2(10mcg) vitamin-tartalmú étrendkiegészítő szedése nem okozhat-e problémát, a...
Vérszegénység oka
Tisztelt Doktornő! 4 éve vas értékem nagyon alacsony 3,5 emellett több érték is alacsonyabb vörösvértest 4,19 Hemoglobin 112,0 Hematokrit 0,34...
Limfocita alacsony száma
Nagy lehet a baj? 2.