nyirokcsomó

T. WebOrvos! Abban szeretném véleményét kérni, hogy pár hónapja találtam egy megnagyobbodott nyirokcsomót a nyakam jobb oldalán, ezzel szüleim orvoshoz is küldtek. Mivel épp semmilyen betegségem nem volt, elküldtek vérvételre, kétszeris mert tenyésztésre is küldték, itt minden normális és negatív lett. Majd készült tüdő röntgen ugyan csak negatív, és ultrahang a csomóról amit 11miliméter körül volt. Az orvos ezek után aztmondta nincs további teendő, hogy lehet régebbi víírus matt maradt úgy. A mi nap egy nap elkezdett fájni és jóval kijjebb jött, és éreztem hogy nagyobb is lett, vissza mentem UH-ra ahol ez be is bizonyosodott, nem nőtt hatalmasra 12X4X14mm. És most biopsziára kell nem sokára mennem. A kérdésem a következő lenne, hogy szerintem komolyabb tüneteim nincsenek, nem vagyok lázas mondjuk sűrűn előfordul, hogy ráz a hideg, és izzadok, és fáradt vagyok mint fizikailag mint szellemileg nem érzem magam fittnek pedig rendszeresen sportolok, hogy ezek után van félni valóm vagy mire számítsak mennyire rizikós a helyzet, nem félek csak nagy a csönd. Válaszát előre is köszönöm! Üdv: Balázs

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza nyirokcsomó megnagyobbodás témában

Kedves Kérdező!

A biopszia mindenképpen indokolt, szükséges.

Amíg annak az eredménye nincs meg, nem tudunk az Ön által feltett kérdésekre válaszolni. A panaszai, tünetei alapján az is lehetséges, hogy nincs különösebb probléma, de nem zárható ki egy komolyabb megbetegedés sem.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2012. augusztus 23., 21:07; Megválaszolva: 2012. augusztus 25., 00:58
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Schönlein Henock purpula
Fogamzásgátló szedése MTHFR gén...
Van teendo?
Vashiányos vérszegénység
Myeloma - probléma