Limfóma és fájdalommentes nyaki nyirokcsomó megnagyobbodás

Tisztelt szakértő! Már tettem fel kérdést, mert augusztus ota meg vannak duzzadva a nyaki nyirokcsomóim.Nem fájnak.Voltam már ful-orr gegeszeten, UH-n, laborban, Hematológián. A hematológus szerint reaktív gyulladt nyirokcsomókról van szó, ill.a mandulám is gyulladt, azt mondta. (ful-orr gegesz szerint nem) .Írt fel 3 darabos Azi Sandozt, beszedtem.Ez már több, mint egy hónapja volt. Azóta sem fáj semmim, max néha a csomók talán, gyenge izomláz szerűen. (Mikor kijöttek is ezt éreztem) . Az első laborleleten volt 8 csillag, a hematológián vett vérnél csak 2 apró eltérés volt. Az elsőnél emelkedett limfocita arány, itt meg már csökkent! (határ alá) . A csomók megvannak most is, ami előazör kijött (nyaki Uh szerint 12x24 mm) , mintha ment volna összébb! A többi változatlannak tűnik, talán jött ki több pici (max 8-10 milisek) is, emiatt aggódom! Igazság szerint új helyen lakom, és költözés után jött ez ki egy héttel, lehet ez valami allergia, vagy ez tényleg valami rosszindulatú dolog lehet? Használtam ezüst kolloidot is meg Lympho Care balzsamot is azóta. Azt is észrevettem, ha a csomókat piszkálom, hajlamosak bedagadni jobban.Reggelent mindig nagyobbak, utána szépen összébb mennek, puhulnak picit.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza nyirokcsomó megnagyobbodás témában

Kedves Levélíró!

Nem szabad piszkálni! Attól beduzzad és begyulladhat. " cm alatti akár több nyirokcsomó fertőzés mellett szól inkább, ha UH nem írt patológiás szerkezetet, akkor főleg. Megtörténtek a vírusszerológia vizsgálatok? Én inkább ebbe az irányba nézném meg. Vannak akiknek gyakran van sokáig fennálló láncfüzérszerű megnagyobbodott nyaki nyirokcsomójuk, nem nőnek nem fájnak, nem rosszindulatúk, torokfájásnál könnyen megnagyobbodnak. De limfóma eseén nagyobbak és augusztus óta nőttek volna. Hasi ultrahang mellkas röntgen kizárta a további helyeken? Hónaljban, lágyékban nincs? Ha nincs akkor csak a virusszerológia lenne megnézendő.

Kérdés: 2016. december 03., 08:23; Megválaszolva: 2016. december 07., 08:06
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Duzzadt, fájdalmatlan nyirokcsomó
Tisztelt Doktor Nő! A www.diagnozis.hu portálon találtam az e-mail címét. 28 éves férfi vagyok és egy megnagyobbodott (fájdalmatlan) ...
Rák?! Félek! 2
Tiszelt Doktor! Multkor irtam a nyirokcsomokrol.Voltam nyaki uh-n, sajnos az egyik csomo 12x24 mm-es, jobb oldalt meg van egy ket centis is, ill.több kisebb....
Echoszegény nyirokcsomó
Kedves Doktor/Doktornő, a probléma amellyel Önhöz fordulok a következő: 2015 nyarán vettem észre, hogy az állam alatt egy nyirokcsomó nagyobb...
Nyírokcsomó fájdalmas duzzanata
T. Doktor Úr/Hölgy! Panaszom a következő lenne, közel egy éve visszatérő jelenség nálam a jobb hónaljamban jelentkező fájdalom, mivel biztosra...
nyirokcsomó
T. WebOrvos! Abban szeretném véleményét kérni, hogy pár hónapja találtam egy megnagyobbodott nyirokcsomót a nyakam jobb oldalán, ezzel szüleim...