• Spontan vetélés utan újra teherbeesni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Augusztus 28.-án volt az utolsó menzeszem. Szeptember 31.-én 4 napja késet, mikor pozitív lett a terhességi tesztem. Sajnos október 4.-én elkezdtem vérezni, voltam vele ügyeleten is. Sajnos október 10.-én már ismét negatív volt a teszt. Spontán elvetéltem. Ez volt a második terhessége. ( Az elsőből 2017.áprilisában született kisfiam.) Azt szeretném kérdezni, hogy kell e várni a következő probálkozással. Ha jól tudom általában javasolják, hogy 2 menstruációt várni kell. Viszont azt olvastam, hogy akik 6 hónapon belül esnek teherbe nagyobb az esélye az egészséges babának mint akik várnak. Nem olyan sok az a 2 hónap, de nem tudom, hogy orvosilag mi a magyarázata annak hogy várni kell. Köszönöm a választ! Üdv.Glória

        Dr. Tekse István válasza a spontán vetélés után témában

        Kedves Kérdező! Nem kell várni, próbálkozzanak nyugodtan! :-) Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2018. október 09., 18:24; Megválaszolva: 2018. október 10., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot kívánok. Nekem elég összetett kérdésem lenne. Remélem sikerül megfogalmaznom. Első kapcsolatomból születettek 2014-ben iker kétpetéjű kislányaim.(27éves voltam akkor) Voltak komplikációk..(24 és 34 héten szívritmus zavar...
        Tisztelt Doktor Nő! A férjemmel babát szeretnénk, ezért elmentem hormon viszgálatra a ciklus 5. napján. A vérvételen a következő adatok láthatók: TSH 3,467 mIU/l; FSH 6,0 IU/L; LH: 6,75 mIU/L; Prolactin: 2,66 mIU/L; Tesztoszteron: 1,33...
        Tisztelt doktor úr. Van már 2 gyerkőcöm. Császármetszés el születtek. 4 és 2 évesek. KB 6 hónapja próbálkozunk a 3. Gyerekkel de nem jön össze. Maga szerint milyen vizsgálat lenne szükséges vagy egyáltalán kellene e? Várom válaszát
        Tisztelt Doktor úr / doktor nő! A Lányommal kapcsolatban szeretnék kérdezni. A Lányom 10 éves koráig jól tanult, 5-ös volt minden tárgyból, aktív volt az iskolában. 10 - 11 éves korában vettünk észre jeleket: bepisilés, zárkózottá...
        Ciklus 5.napján történt a vérvétel.sikertelen teherbeesés miatt már másfél éve.tudna segiteni az eredményt illetően.illetve hogy javasolt e vmi kezelés.köszönöm Az értékek ami nem jó Dhea-s 10,29 Testosteron 1,89 250 oh cholec 23,54
        Tisztelt Dr.úr! Kb fèl ève szeretnénk babát a parommal,rendszeresen szeretkezünk,vitaminokat szedünk,hőmérőzök,ami már már flusztrál,mert most is végig fent volt a hőm 36,8 korul,alaphőm 36,4.28-29 napos ciklusaim vannak általàban,csak...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A párommal közösen babát tervezünk. A párom (nő) sosem fogyasztott sem drogot sem pedig egyéb tudatmódosító szert. Én ritkán használok (másfél, 2 havonta) metanfetamin (speed) és MDMA (extasy) tartalmú szereket....
        Tisztelt Doktornő. Két vetélés után, pajzsmirigy gyulladást állapítottak meg ultrahanggal és a Tsh-m is magas picit 4.9. Endokrinológus napi 0.375 mg Letroxot írt fel. Mivel kivizsgáltattuk, nem autoimmun eredetű a gyulladás. Kérdésem: milyen...
        Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi probléma miatt írok önnek: Lehetséges-e gyermekvállalás 31 éves nőnél, örökletesen kisebb szívbillentyű okozta lábödéma és túlsúly mellett? 165cm, 100kg, vizesedett lábak.
        Üdvözlöm! Éppen most vagyok közép időszakban. Férjemmel gyermeket szeretnénk. Most próbálkozunk először. Egyszer tudtunk közösülni, mert sajnos másnapra kijött a hólyaghurutom. Mai napon van a naptár szerint az ovulációs napom. Az...