• Spontan vetélés utan újra teherbeesni

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Augusztus 28.-án volt az utolsó menzeszem. Szeptember 31.-én 4 napja késet, mikor pozitív lett a terhességi tesztem. Sajnos október 4.-én elkezdtem vérezni, voltam vele ügyeleten is. Sajnos október 10.-én már ismét negatív volt a teszt. Spontán elvetéltem. Ez volt a második terhessége. ( Az elsőből 2017.áprilisában született kisfiam.) Azt szeretném kérdezni, hogy kell e várni a következő probálkozással. Ha jól tudom általában javasolják, hogy 2 menstruációt várni kell. Viszont azt olvastam, hogy akik 6 hónapon belül esnek teherbe nagyobb az esélye az egészséges babának mint akik várnak. Nem olyan sok az a 2 hónap, de nem tudom, hogy orvosilag mi a magyarázata annak hogy várni kell. Köszönöm a választ! Üdv.Glória

        Dr. Tekse István válasza a spontán vetélés után témában

        Kedves Kérdező! Nem kell várni, próbálkozzanak nyugodtan!:-) Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2018. október 09., 18:24; Megválaszolva: 2018. október 10., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: