Csontizotóp és Ct (sacroiliacalis) terhesen

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Csontizotóp (vénás anyagot kaptam) és Ct (sacroiliacalis) vizsgálatom volt csípő keresztcsont ill.combcsont fsjdalom miatt. Ct-n kontraszt anyag nem kellett. Babavállalás közben vagyunk (2 gyerek van már) , 3 teszt negatív lett vizsgalatok előtt, viszont a menstruációm 1 hete késik. Nagyon aggódom mindkét vizsgálat miatt, ha baba van! Árthatott a magzatnak? 2-6 hét között lehetek állapotos. Mit tegyek? Egészséges lesz a baba? Nagyon elkeseredtem...

Dr. Tekse István válasza CT témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben terhességi tesztje pozitív lenne úgy genetikai tanácsadás javasolt. Izotóp vizsgálat után kb. fél évig nem javasolt a teherbeesés.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2017. február 07., 11:52; Megválaszolva: 2017. február 20., 20:24
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Cmv igm és igg szintek
Tisztelt Doktor Úr! Abban szeretném a segítségét kérni, hogy 6 hetes kismamaként pénteken voltam az első trimeszteri vérvételen, amelynél az...
Magzat/baba egészségét mennyire...
Tisztelt Doktor Úr, Szeretném megkérdezni, hogy egy 47 éves édesapa jelölttel, azaz sajnos feltételezhetően nem a legjobb egészségi állapotban...
40 feletti művi meddőség
Jó napot Doktor nő! Nem tudom tudd e ebben segíteni. De a rendszertelen menses miatt leállítottak a fogamzásgátlóról. 40 éves elmúltam. S a művi...
2 hónapja kimaradó menstruáció...
Hormonok-gyermekvallalas
Kedves Doktorno! 38 eves vagyok, eddig meg nem probalkoztam teherbe esni. Iden derult ki laparoszkopi es MRI utan, hogy endomedriozisom van: ket kb 3cm...