Ct vizsgálat terhesen

Kedves Doktor Úr! Olyan kérdésem lenne, hogy 4 hetes terhesen elmentem egy fogászati digitális ct vizsgálatra mert fogbeültetésre készültem viszont akkor mèg nem tudtam hogy terhes vagyok. Okozhat ez bármi rendellenességet a születendő babánál? Előre is köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza CT témában

Tisztelt Hölgyem!

Nagy valószinüséggel káros következményektől nem kell tartania, de kérem vegye igénybe a kombinált tesztet , genetikai UH vizsgálatot és ezen eredmények birtokában nyugodhat meg teljesen.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2020. január 29., 09:53; Megválaszolva: 2020. február 06., 10:47
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Ellenanyag pozitív
Belső méhszájon tölcsérjel
Terhesség bekövetkezhet e
Streptococcus