Immunerösitő

érdeklödni szeretnék hogy a 7 éves kisfiamnak adom mar 3 éve a multi tabs immuno kid-et.Szoktunk kihagyni honapokat álltalában a nyárit vagyis télen végig adom neki és az lenne a kérdesem hogy nem baj-e ha folyamatosan adom neki

Dr. Balogh Andrea válasza immunerősítés témában

Kedves Kérdező!

Attól függ, hogy a kisfia hogyan táplálkozik. Ha rossz evő, kevés zöldséget, gyümölcsöt eszik, vagy éppen mondjuk vegetáriánus akkor nem árt a vitamin, ha azonban egy jól evő gyermekről van szó nem érdemes a szervezetet plusz vitaminokkal terhelni, elég egy évben 1-2 hónap a vitaminokból.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2011. április 04., 08:40 ;Megválaszolva: 2011. április 05., 18:57
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Szelektív IgA-hiányos, 6 éves...
Tisztelt Hölgyem/Uram! 6 éves lányomnál 2 éve ismert a szelektív IgA-hiány, értéke mérhetetlen volt eddig minden lelet szerint....
Isoprinosine2
Kedves Dr. Balogh Andrea! Köszönöm szépen válaszát. Előző levelemből lemaradt, hogy a Kisfiam 4 éves és 15kg és tablettáról szól a recept. Az...
Immunerösités - Dr. Balog Anrdeátol...
Tisztelt Dr. Balogh Andrea! Az elmúlt egy evben többször korábban néhányszor kapott el Gyermekem betegségeket az óviban torkgyulladást, náthat egy...
Kicsi gyermekemnek milyen homeopátiás...
Kedves Doktornő! Kislányom egy éves lesz és már többször volt náthás és torokfájása.Általában nem tudjuk elkerülni az antibiotikumot.Láza...
Immunerősítő kisgyermeknek
Tisztelt Doktornő! Kisfiam 4, 5 éves. A gyakori bronchitis miatt gyermekorvosunk egy 2 hetes immunerősítő kurát javasolt. A készítmény neve:...