• Felső léguti fertőzések

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy a kisfiam már heti szinten szed valamilyen antibiotikumot, mert állandóan felső, illetve alsó légúti megbetegedése van. De szó szerint minden héten, egy ideig járt bölcsödébe, azt hittük azért de már egy jó ideje oda sem engedtük. Tudni kell hogy amikor megszületett, akkor illetve 2, 5 hónaposan agyhártya gyulladása volt, emiatt vérvételt készítettek amiből kiderült hogy immunhiányos. A papírjára az van pontosan ráírva hogy immunhiány/ nem definiált autoimmun syndroma. A kérdésem a következő lenne, van e valamilyen homeopátiás készítmény amivel megtámogathatnám a szervezetét, mert hogy kaptunk különféle vitaminokat, illetve most is szednünk kellene a broncho-vaxum immunerősítőt, de nem tudjuk mert állandóan vagy hőemelkedése van vagy lázas, ezért nem tudjuk elkezdeni a szedését. Jelenleg folyamatosan járunk gondozásra a helyi gyermek immunológiai osztályra. Ki akarják venni az orrmanduláját, de sajnos addig nem lehet ameddig folyamatosan beteg. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Sebő Zsuzsanna válasza a immunerősítés témában

        Tisztelt Kérdező! A homeopátiás kezelés a szervezet működésének optimalizálását segíti. A homeopátiának vannak korlátai, nem mindenható. Kisfia esetében mindenképpen javasolnék egy un. alkati szer megkeresését, mert nagyon sokat segítene a jelenlegi állapotán. Az alkati szer egy egyénre szabott homeopátiás gyógyszer, melyet képzett homeopátiában jártas orvos tud kiválasztani. Érdemes lenne bejelentkeznie. Üdvözlettel dr.Sebő Zsuzsanna


        Dr. Sebő Zsuzsanna
        archív adatlap, a WEBBeteg szolgáltatása homeopátia témában megszűnt Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Sebő Zsuzsanna

        Kérdés: 2014. április 07., 10:23; Megválaszolva: 2014. április 20., 08:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Vércukornaplózás
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        A hüvelyszárazság nem szégyen
        A hüvelyszárazság a mindennapok során kellemetlen tüneteket okozhat.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.