• első cipő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kisfiam 9 hónapos, és ha fogjuk a kezét már szépen megy. Szeretnék neki cipőt venni ki az udvarra (betonos). Azt szeretném kérdezni, hogy első cipő vásárlásakor mire figyeljek oda? Azt tudom, hogy tartsa a bokáját, és hajlékony legyen a talpa, de kell hogy legyen benne valamiféle sarok (vagy bármilyen más) betét. Az ún. Siesta cipőkről sok negatív dolgot olvastam, igaz, hogy azok nem jók a baba lábának? Kérem írja meg nekem, mire figyeljek oda az első cipő vásárlásakor! köszönettel

        Svábhegyi Gyógyintézet válasza a gyermek ortopédia témában

        Kedves Kérdező! Az Ön által leírtakon túl szerencsés olyan cipő beszerzése, amelyik a sarok belső részét kissé alátámasztja. Ilyenek pl. a Salus gyermekcipők vagy a Supy gyermekcipők, melyek ortopédus szakorvosok segítségével kifejlesztett cipők. Üdvözlettel: dr. Székely Zsuzsanna Svábhegyi Gyógyintézet www.svabhegy.eu


        Svábhegyi Gyógyintézet
        Gyermekgyógyászati partnerünk Itt kérdezhet

         Svábhegyi Gyógyintézet

        Kérdés: 2012. április 02., 13:41; Megválaszolva: 2012. április 11., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: