Fülzúgás

Udvozlom! Az en noveremrol lenne szo, szules utan hallaskarosodasa lett, szoval egyre rosszab lett a halasa hogy mar kiabalni kellet neki, o most 30 felul van, minket fulebe protezist tettek es most jol hal, az utolso mutet utan egy evre hojagos himlos lett, es sajnos nagyon rosszul birta, es rament a dobhartyajara, ami alitolag nem akar begyogyulni, de az orvosok csak talalgatnak.azota szedul es nagyon zug a feje. nyutatokat kapot es csak altatoval tud aludni. Felgyultek a gyogyszerek de nem hatottak, aztan az orvosa hirtelen valtot megint felirt egy masikat abba bele is halhatot volna, mert vagy 10 gyogyszert nyugtatokat levaltot es irt mast neki, szoval mar csak a remeny van hogy hatha segit valaki. Mit tudnank tenni? Vagy kihez forduljunk? Elore is koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Horváth Tamás válasza hallássérült témában

Tisztelt Hölgyem!

A leírtak alapján a nővérének nagy eséllyel az ún otosclerosis nevű betegsége van, aminek a lényege, hogy egy csontosodási zavar miatt a legbelső hallócsont berögzül abba a nyílásba, amiben elvileg mozognia kellene. Ezért ronmlik a hallás, és emellett káros anyagok szabadulnak fel a folyamat során, ami fülzúgást és idegi halláskárosodást is tud okozni. Ez a betegség romlik a terhesség során. A hallást vissza lehet adni egy időre műtéttel, de sajnos a zúgással nem nagyon tudunk mit kezdeni. Egyedül a betahisztin származékoknak lehet hatása, de ha az sem segít, akkor mást nem tudunk adni.

Kérdés: 2011. január 15., 14:01; Megválaszolva: 2011. január 21., 17:36
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés
Torok szúrás
Mandulagyulladás