Fül-torok viszketés

Tisztelt DoktorÚr! Kb 2 hónapja eléggé viszket a torkom és a fülem belül (úgy tudnám leírni, hogy ahol a füljárat becsatlakozik a garatba). Régeben is volt enyhe viszketés de csak időnként és nem olyan intenzíven. Most viszont nagyon zavaró. Fül-orr-gégésznél jártam és annyit mondott, hogy minden oké odabent csak egy kis irritációt lát. Orrom nem folyik (nem is nagyon szokott) és nincs is eldugulva. Levettek vért, hogy megnézzék az allergéneket de semmire nem vagyok allergiás. Reggelente fáj a torkom (fent a garatnál ahol az orrnyillás belenyílik). Próbáltam párásítani a levegőt éjszakára és próbáltam sós vizet fújni az orromba de ugyanúgy torokfájásra ébredek. Az elmúlt 2 napban kicsit csavar az orrom és tüsszögtem is párat de nem vészes. Azt gondoltam, hogy valami vírus de már bő 2 hónapja megvannak a tünetek és nem javul. Mi lehet ennek az oka? Mit tudok tenni? Előre is nagyon köszönöm a válaszát!!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a torokgyulladás témában

Tisztelt Asszonyom, Akár organikus, akár funkcionális oka van, én a ClinSin vagy NeilMed orröblítő használatát javasolom reggel és este.

Kérdés: 2020. november 12., 15:24; Megválaszolva: 2020. november 12., 15:44
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Érzékszerveim a COVID után... :)
torokfájás covid idején
Mandulaműtét után
Párnahatású hallásromlás
Normális, ha így néznek ki a...
Kedves Doktor úr! Amiatt írok Önnek, mert gond van a mandulámmal. Szeptember óta mandulakövem van, ami eleinte csak hetente egy-kétszeri alkalommal...