• Orr fül gègèszeti kèrdès

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm 3hónapja kezdődött a problèmam sok orr fül gègèsznèl jartam. Az első kenetet vett kaptam antibiotikumot. Altalanos bakterium volt a torkomban szedtem a gyógyszert de a valadèkcsorgas a garatfalomon nagyon nagy mèrtekűvolt ès sűrű az abtibiotikum 5 szemes meg 4szemnel nem hatott,Elmentem egy masodikhoz arcüreg gyulladast allapitott meg ès a mandulam helyen kijött egy gumo amire cisztat mondot kaptam antibiotikumot 20szemeset.3het mulva kontrol az arcüregem elmult a bal fülem gyulladt be kontrolra ès a fülem alatti nyirokcsomo fajt tapintasra kaptam uj antibiotikumot azt nem birta a gyomrom a hazi orvos lecserelte egy 3 szemesre. A fülem meg gyógyult. A torkomon ahol a ciszta volt az a gumo ott maradt mellè jött közbe ilyen kicsi pattanas szerü hus szinü nem sarga nem vizes ilyen kis hus pontszerű a garat ivemen is lett. Elmentem egy harmadik orr fül gegeszhez az megnyugtatott hogy nem ràk. Szövetbmegvastagodas mert a sav miatt a szervezet igy reagal. Tükörrel amit latott azt mondta a savtól felvan marva a nyelőcsövem. Erre szedek 2 hónapja gyógyszert orvos felirtat. Amikor a 3diknal jartam masnapra az egesz garatom hatul tele lett ezzel a kicsi pattanas szerüvel ennek 10 napja nem mentem orvoshoz mèg. Fàj a torkom 3 hónapja be van gyulladva az antibiotikumok ezen nem segitettek ezek a pöttyök nagyon zavarnak nem mulnak magatól ittam kamilla tea,köröm virag teat, 8 napja ezüst koloidot, Semmi nem segit a torkom ugyan ugy faj. Szeretnèm a segitseget kèrni hova forduljak,kihez menjek hogy nem mulik el ès több dolog jön hozzà mindig. Ès a szam belselye is èrzekeny ha kemènyet eszek azonnal megsertem a nyelvem is èrzèkenyebb egy picit. Kicsit kètsegbe vagyok esve hogy eddig semmi nem segitett. Köszönöm vàlaszukat

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Garat gyulladás témában

        Tisztelt Asszonyom! Panaszai hátterében annyi diagnózis állhat, hogy vizsgálat nélkül esély sincs segíteni. Szerintem gégészeti a probléma. Aflamin vagy ehhez hasonló szer segítségére lehet


        Kérdés: 2019. április 24., 09:21; Megválaszolva: 2019. április 27., 09:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: