Vélemény

JÓ napot DRúr. Orrmelléküreg röntgen felvételen voltam, mert régen volt egy cysztám az arcüregemben, amit ellenöriztetni akkartam de most nem igazolodótt. Eredmény: A jobb arcüreg alsó és lat. falának ny.-ja megvastagodott. Panaszom nincsen. Kérdésem az lenne hogy igényel e valami teendőt vagy nem? Komoly baj van? Köszönöm válaszát. Attila

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza arcidegbénulás témában

Tisztelt Uram!

A röntgenfölvételen a régi cysta maradványa látszik. Teendő nincs, ha arc- vagy fejfájást okoz esetleg, akkor is csak óvatosan lehet műtéttel javulást ígérni. Ne aggódjék, ez nem tumor, általában spontán visszafejlődik.

Kérdés: 2015. augusztus 28., 07:41; Megválaszolva: 2015. augusztus 28., 08:48
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Nyaki fájdalom,nyirokcsomók
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés
Torok szúrás