• Arcidegbenulas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorno, Balodali arcidegbenulasom van. Sajnos a virusra valo tekintettel nem tudtak kezelni illetve az izomstimulator is kesve erkezett igy az elso egy honapban egyaltalan nem javult kezeles hianyaban. Ahogy megerkezett a Tensel gyartmanyu gep naponta negyszer kezelem a megadott pontokon pontelektrodaval. A kerdeseim: a pontelektroda altal okozott sebek az arcon kezelhetoek valamivel? En neugranormont hasznalok de ennek ellenere elegge sebesedik. Abban az esetben, ha kimegyek levegore mennyire kell kerulnom a szeles idot, napsutest illetve kell e vedenem az arcom valamivel? Valaszait elore is nagyon koszonom Vera

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a arcidegbénulás témában

        Kedves Kérdező! A pontelektróda beállítása helytelen.Nem szabad ,hogy sebeket okozzon.Ha igen, abban az esetben azonnal hagyja abba. Remélem, időközben a bénulás enyhült. Jó hatású a maszírozás, passzív mozgatés is.A hideg huzat, meghülés a perifériás arcidegbénulás leggyakoribb oka, ezért ezt tanácsos elkerülni.A napfény nem árthat,de nem tudom, a sebek milyen természetűek,ezt mindenképpen látni kell orvosnak. Minden jót kívánok. Üdvözlettel:Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. május 22., 11:45; Megválaszolva: 2020. május 23., 06:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Az utóbbi időben gyakran tapasztalok libabőr érzést, ez van, hogy a felálló szőrzettel társul, van, hogy nem. Sokszor végigfut rajtam, majd pár másodperc és múlik. Van, hogy csak az egyik oldalamat érjnti, van, hogy testszerte...
        Tisztelt Doktornő! Pár napja fejfájás miatt kértem MR vizsgálatot. Fiatal korom óta vannak fejfájásaim de mostanában úgy éreztem gyakoribb lett. Halánték fájdalom és szemkörnyék fájdalom a jellemző,néha tarkóból indul ki úgy érzem....
        Tisztelt Doktor Nő! Néha néha figyelmes leszek arra, hogy a nyelvem kicsit el van harapva és mivel gyakran nem emlékszek, hogy pontosan mikor is harapom el ezért feltételezem, hogy éjszaka haraphatom el a nyelvem. Elég élesek az őrlő fogaim és...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések