fül orr gége

Leletem a következő Bo tonsilla felső pólusán detritus tűnik át, alsó részén retenciós cysta hogyan kezelhető

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza fül-orr-gégészet témában

Tisztelt Asszonyom!

Egyik eltérés sem föltétlen jelent műtétet, de a retentiós cysták nem is szoktak eltűnni, csak ha megnyitjuk, vagy (zömmel a mandulával egyetemben) kioperáljuk őket.

Kérdés: 2012. szeptember 17., 18:58; Megválaszolva: 2012. szeptember 18., 16:24
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés
Torok szúrás
Mandulagyulladás