Physiomins és veszélyek

Tisztelt Doktor úr/Doktornő, Tanácsot szeretnék kérni, mert fogalmam sincs mit tegyek. Most próbálnám ki a Physiomins nevezetű fogyási módszert (nem tudom hallott-e már róla) , de vannak ellenjavallatok. A kezelés a következőkből áll: "A franciás könnyedségű Physiomins fogyás első lépéseként az általános fogyás beindítása a cél. A speciális Physiomins hatóanyagok és a hő segítéségével megindul a zsírégetés, amely egyúttal méregtelenítő hatású is. A zsírégető és méregtelenítő Physiomins krémekkel, fóliába csavart fogyni vágyót egy kapszula alakú gépbe, az "Alphamins"-be fektetjük. A Physiomins gép hatására a krém bekerül a bőr alatti mélyszövetekbe, kezdetét veszi a méregtelenítés, fellazulnak a zsírsejtek. Beindul az általános fogyás. A Physiomins módszer második szakaszában a kényes pontokat, mint a fenék, a comb vagy a has, elektrolízissel dolgozzuk meg. A Physiomins kezelés során mikroáram segít a lerakódott zsírok lebontásában. Elektródák segítségével "szétrobbantjuk" a zsírsejteket. Cél a helyes fogyás! Szintén mikroáramos kezelés a Physiomins ionophorézise, amely eredményesen harcol a makacs zsírlerakódásokkal. A mikroáram segítségével egy koffeinben gazdag physiomins anyagot juttatunk a zsírsejtek belsejébe, amely széttördeli a lerakódott zsírokat. Ezek a zsírsejtek két nap alatt képesek visszaépülni a helyükre, ezért gyorsan kell cselekedni! Vagyis kezdődik a Physiomins módszer újabb lépcsőfoka, a nyirokút masszázs. A fogyás érdekében egy speciális csizma segítségével kihajtjuk a szervezetből az összetört zsírsejteket, méreganyagokat. Sok folyadék fogyasztása szükséges, hogy ezek a salakanyagok mielőbb távozzanak a testünkből. A vákuumfej segítségével oxigénnel látjuk el a kötőszöveteket, illetve átjárhatóvá tesszük a nyirok utakat a fogyás érdekében is! A Physiomins kötőszövet-feszesítő programja azt a célt szolgálja, hogy a fogyásból adódóan a bőr ne ereszkedjen meg. Itt is speciális physiomins gépi programot alkalmazunk, amivel vendégeink nagyon elégedettek. Végül, de nem utolsó sorban következnek a Physiomins szinten tartó kezelései, vagyis havi egy-két alkalommal stabilizáljuk a lefogyott állapotot. A Physiomins kezelésben az a legcsodálatosabb, hogy már az első fogyasztókúra után tökéletes eredmény érhető el. A "emlékeztető" fogyás utáni utókezelésekre persze szükség van, hogy ne jelentkezzen az úgynevezett "jojóeffektus" azaz a zsírsejtek újbóli lerakódása, a kötőszövetek lazulása." Ellenjavallatok: Physiodrain, gépi nyirokmasszázs: - gyulladásos állapot, gyulladásos duzzanatok, - terhesség, - szívproblémák (szívizom stimuláló hatása miatt) , - magas vérnyomás betegség, - pajzsmirigy működési zavarok, - pacemaker, - rosszindulatú tumor, kezelt rákos betegség, - tuberkulózis, - visszérgyulladás, - mélyvénás trombózis, - immunbetegségek, - AIDS, - akkut asztmás állapot, - paralitikus állapot, - bőrkárosodás, akut égési seb, - fémből készült protézis. - Ionophorézis, elektro-lipolízis: - fertőző dermatitis, - kezeletlen szív betegség, - pacemaker, - neurológiai betegségek, - bármilyen protézis, - terhesség, - alvadásgátló gyógyszeres kezelés. Gépi izomfezsesítés, ionophorézis, elektrolipolízis: - fertőző dermatitis, - kezeletlen szívbetegség, - pacemaker, - neurológiai betegségek, - terhesség, - aktív beteg állapot. Alphamasszázs: - fertőző dermatitis, - kezeletlen szívbetegség, - pajzsmirigy problémák, - pacemaker, - neurológiai betegségek, - terhesség, - idegrendszeri eredetű betegségek, - akkut asztmás állapot, - paralitikus állapot, - bőrkárosodás, akut égési seb, - depresszió. A kérdésem a következő lenne: mivel én nem látok bele a testembe, és fogalmam sincs arról, hogy van-e szívbetegségem, és itt ettől tartok, emiatt hezitálok, hogy kipróbáljam-e ezt az egészet. Mert multkor 1-2 napig szúrt a szívem tájékán, es előfordult mar az is, hogy zsibbadt a bal kezem mutatóujjának teteje a köröm résznél. ségem lenne, akkor lenne vmilyen komoly tünetem? A másik kérdésem ami szintén ehhez kapcsolódik, hogy azt hallottam egy ismerőstől, hogy a zsírtörés veszélyes, mert a leszakadt zsírszövet bejuthat az erekhez, es elzáródást okozhat, ezáltal trombózist is. Ez tényleg igyvan? És szedhetnék esetleg Aspirin Protect-et ennek kivédése érdekében? Mennyire lenne hatásos, mivel vény nélkül kapható gyógyszerről van szó? Mert én tényleg mindent megtennék hogy A háziorvosom pár hónapja megvizsgált, meghallgatta a szívem, megmérte a vérnyomásom, minden normális volt. Ekg-t 3 éve végeztek, az is rendben. Ha szívbetegfogyjak, ezt a módszert is kipróbálnám, de félek a következményekről, főleg a vérrög-dologtól. Egyébiránt az is fennáll, hogy néha begyullad a mandulám, illetve a szememen időnként kijön árpa, nem tudom hogy az gyulladásnak számit-e, mert hogy ugye a gyulladás is ellenjavallat. Ha gyulladás fennáll, és olyankor alkalmaznák a kezelést, az előfordulhat, hogy a gyulladas tovább terjedne az agyba, vagy a szív felé? 23 éves vagyok és cukorbeteg. Nagyon köszönöm előre is a segítségét. Üdvözlettel

Dr. Árki Ildikó válasza fogyasztás témában

Tisztelt Kérdező!

A küldött reklámszöveghez nem tudok érdemben hozzászólni, de számomra nem tűnik veszélytelen eljárásnak. Az egészséges fogyáshoz nyilvánvalóan semmi köze nincs, ehhez megfelelő diéta és rendszeres testmozgás szükséges. Dietetikussal egyébként is kell tartania kapcsolatot cukorbetegségéből kifolyólag. Panaszaival forduljon újra háziorvosához, aki kardiológiai ill. az általa szükségesnek ítélt szakorvosi vizsgálatokra be tudja utalni. (A véráramba került zsír emboliát, súlyos, akár halálos érelzáródást okozhat, amely Aspirin Protect szedéssel nem védhető ki.) Üdvözlettel.

Kérdés: 2016. március 29., 10:12 ;Megválaszolva: 2016. április 06., 20:16
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Fogyás nehéz fizikai munka mellett
Üdvözlöm! Peter vagyok 31eves. 186cm és 122kg. Rengeteget olvastam és kerestem, keresem a mai napig a megoldást arra, hogy miként tudnék úgy...
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló