• Yasminelle és ospamox

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! 2010. február 23-tól 5 napig, naponta két szem antibiotikumot kell szednem, tisztában vagyok azzal is hogy befolyásolja a fogamzásgátló tablettát, és a szedése alatt, és ahogy abba hagyon a antibiotikumot még 7 nap kiegészítő védekezés kell. ez pont úgy jön ki, hogy március 7-ig kell kiegészítő védekezés, és ezen a napon veszem be az utolsó szem fogamzásgátló tabelttát is, és gyógyszermentes hét jön. az a kérdésem hogy a gyógyszermentes héten kell-e még kiegészítő védekezés, amíg újra elkezdem szedni a fogamzásgátló tablettát? (a fogamzásgátlót 8 hónapja szedem)

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamazásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        A gyógyszermentes időszak után az első napon már nem szükséges kiegészítő védekezés. Inkább menjen biztosra.

         

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-27 12:35:43; Megválaszolva: 2010. február 27., 12:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: