• Fogamzás gátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! 2019.03.21.én kezdtem el szedni fogamzásgátló tablettát. Nem védekezés miatt, hanem, hogy a hormonháztartásomat rendbe tegye (nem állt be a menstruációm), pco-m van. Minden nap rendesen szedtem a tablettát, nem éltem nemi életet. De 2019.04.22.én lefeküdtem valakivel, és a tabletták miatt nem védekeztünk, és maximum előváladék juthatott be. Viszont ma (04.24.) reggel vettem észre amikor bevettem a mai tablettát, hogy tegnap (04.23.án) kimaradt. Ma lett volna a 8. Tabletta. Picit aggódom hogy így mennyire áll fent az eséllye egy esetleges teherbe esésnek. Köszönöm szépen válaszát

        Dr. Csősz György válasza a OAC témában

        A lehetőség fenn áll, de kicsi a valószínűség


        Kérdés: 2019. április 24., 11:50; Megválaszolva: 2019. április 29., 07:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?
        Amire a férfiak a leginkább kíváncsiak
        A legfontosabb kérdések és válaszok a férfiegészségről.