Váltsak fogamzásgátlót?

Üdvözlöm Dr.! 5 éve Novynette tablettát szedek.Nem volt vele semmi bajom.Friss házasok vagyunk, viszont egy ideje nagyon lecsökkent a szexuális vágyam és hüvelyi szárazságot tapasztaltam.Ezért arra gondoltam, hogy tablettát váltok, hátha történik változás. A doktorom azt ajánlotta, hogy nézessünk egy pajzsmirigy müködést, mert lehet attól is a próbléma.Önnek mi a véleménye? Ha esetleg jok lesznek az eredményeim, akkor váltsak? -ha igen mit ajánlana? Van olyan tabletta amitől jobban dolgoznának a hormonjaim, de ne hizlaljon? Üdv.T

Dr. Csősz György válasza fogamzásgátló témában

Nem valószínmű, hogy a tablettátol van a vágy csökkenés, ha öt éve szedi. Öt éve kéne akkor lennie. Más oka lehet. Esetleg pszichológust javasolnék.

Kérdés: 2016. január 22., 23:40; Megválaszolva: 2016. január 26., 13:19
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Étrend kiegészítők és...
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...