fogamzásgátló kimaradása

Tisztelet Doktor úr/nõ! Symicia fogamzásgátlót szedek, és az lenne a kérdésem, hogy a leírt esetben meddig nem vagyok védett, ha továbbra is rendszeresen szedem a tablettát. Ebben a hónapban a 2. héten antibiotikumot kellett szednem, kiegészítõ fogamzásgátlást alkalmaztunk. A következõ levél symicia jövõ hét hétfõig sajnos nem elérhetõ számomra. Csütörtökön kellene bevennem az utolsó szemet, de a hétfõit sajnos elfelejtettem, a megszokott délután 3-6 helyett csak kedd reggel háromnegyed 8-kor vettem be. A következõ levél sajnos nem elérhetõ szám

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza fogamzásgátló témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos az e havi biztonságos fogamzásgátlás a tabletta által nem biztosítható.

A következő levél elkezdését követő 2 hét után már ismét bízhat a fogamzásgátló hatásban.

Addig alkalmazzon más fogamzásgátló módszert!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. január 27., 08:37; Megválaszolva: 2015. január 29., 08:35
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?