Menstruáció előrehozása, majd eltolása?

Kedves Doktornő! Szeptemberben lesz az esküvőm, és aznap lenne a megvonásos vérzésem 3. napja is (szombat) . 1, 5 hét múlva 3 hétre elutazunk, és abba is mindenképp beleesne egy gyógyszermentes hét. Van annak veszélye, ha az esküvő hetén a gyógyszermentes hetet lerövidítem 3 nappal, majd pedig a levél beszedése után szünet nélkül egy újabb levelet beszedek? Ön mit javasolna? Az utazás során a higiéniai körülmények miatt nem szeretném, ha 4-5 napig vérzésem lenne, de a ciklusomat semmiképp sem borítanám fel. Ha úgy tolom el a vérzést, hogy néhány tablettával többet szedek a levélből, de nem a teljes levelet, akkor a többi tablettát már nem használhatom fel később, ugye? Jangee gyógyszert szedek. Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza menses eltolása témában

Lehet lerövidíteni ciklust és szünet nélkül kezdeni a következő levelet.

Lehet szünet nélkül azonnal kezdeni egy másik levelet.

A darab levél nem megfelelő.

Kérdés: 2012. augusztus 10., 11:44; Megválaszolva: 2012. augusztus 12., 14:22
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Menszesz eltolása
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Nyaralás miatt el szeretném tolni a menstruációmat, Tri-Regol fogamzásgátlót szedek. Ezzel kapcsoltaban lenne kérdésem: ...
Több fogamzásgátló beszedése
Fogamzásgátlás használata
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás