Neuroszifilisz gerinccsapolás vizsgálat

Tisztelt Dr úr! Megszeretném kérdezni hogy 2011 ben másodlagos szifiliszem volt ki kezeltek, de kozbe kiderult hogy lymkorral is megfertozodtem rengeteg antibiotikumos kurat kaptam Dr eszto Klárátol, vidzont felmerült a Neuroszifilisz gyanuja is Neurulogiai klinikan gerinccsapolast fognak végeznu hogy meggyozodjunk hogy tenyleg abban szenvedek e vagy nem, mert lábfájdalmaim fej fájdalmaim fül zugás eros fárasekonysagaim vannak, mivel most fejeztem be az antibiotikumos kurat tinidazollal, a liqor vizsgalat pedig 19. lesz 100% megbizható a vizsgalat? Nem lesz fals negativ az antibiotikum vegett Üdvözlettel

Dr. Lakos András válasza Lyme témában

A tinidazol teljesen elhibázott kezelés. Nem jó sem a Lyme-re, sem a syphilisre. Nem befolyásolja a vizsgálat eredményét. Ha történik gerinccsapolás, kérjen egy mL-nyit egy jól záródó csőben, tegye hűtőbe, és jelentkezzen be hozzánk: 30-9349956. Olyan, sehol másutt nem alkalmazott technikával dolgozunk, ami tévedhetetlen biztonsággal tudja igazolni/kizárni a központi idegrendszeri Lyme betegséget.

Kérdés: 2016. január 10., 17:11; Megválaszolva: 2016. január 10., 19:46
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Lyme betegsség?
Tisztelt Doktor úr Napokba jött meg az eredeményem Lyme Borreliosis laboratóriumi vizsgálat WB eredmény: IgM P100 Negatív IgG P41 Pozitív, OspC...
Lyme v. SM?
Tisztelt Doktor úr! Kérdésem a következő lenne Lyme beteg vagyok vagy sm tüneteim vannak? Tüneteim tavaly nyáron kezdetők: -Beszéd zavar...
Lehet-e kullancs által terjesztett...
Tisztelt Dr. Lakos András! Több mint fél éve neurológiai tüneteket produkálok úgy mint: rövid távú memória zavar, beszédnehézség...
Lehet-e Lyme-kór?
Tisztelt Dr. Lakos András! 2015 decembere óta küzdök különböző problémákkal, amelyek eddig megoldatlanok maradtak. Jellemzően ízületi panaszaim...
Lehet e lyme
T. Dr úr Két éve vannak izüketi fájdalmaim. Hol itt hol ott. Influenza szerű izomfájdalmakkak kezdődött. Eredmény akkir immunológia negatív. Lyme...