Lehet e lyme

T. Dr úr Két éve vannak izüketi fájdalmaim. Hol itt hol ott. Influenza szerű izomfájdalmakkak kezdődött. Eredmény akkir immunológia negatív. Lyme negatív. Azóta két gócos fog eltávolítás mandula kivét. További fogromlomlás. Pár hete megint fájtak az uujjperceim. Kézsebész szerint idegbecsípődés. Azóta elmult majd a lábujjaim fájtak. Zsibbadtak főleg éjjel. Most per pillanat mintga az arcomat kenték volna be erőspaprikával Ez így egy kicsit sokrétű tudom. De lehet mégis lyme. Vannak egyéb tünetek is mint gyengeségérzet éjszakai zsibbadások apró tűszúrások testszerte. Jönnek majd elmulnak. Kérdésem hogy lehet e mégis lyme. Válaszát köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Lakos András válasza Lyme témában

Vérvizsgálattal tisztázni lehet. Ha negatív, fogadja el, ha pozitív, jöjjön el.

Kérdés: 2016. október 19., 01:33; Megválaszolva: 2016. november 01., 17:33
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Lyme betegsség?
Tisztelt Doktor úr Napokba jött meg az eredeményem Lyme Borreliosis laboratóriumi vizsgálat WB eredmény: IgM P100 Negatív IgG P41 Pozitív, OspC...
Lyme v. SM?
Tisztelt Doktor úr! Kérdésem a következő lenne Lyme beteg vagyok vagy sm tüneteim vannak? Tüneteim tavaly nyáron kezdetők: -Beszéd...
Lehet-e Lyme-kór?
Tisztelt Dr. Lakos András! 2015 decembere óta küzdök különböző problémákkal, amelyek eddig megoldatlanok maradtak. Jellemzően ízületi panaszaim...
Lehet-e lyme negatív teszt esetén?
Kedves Doktor Úr! Kb 5 évvel ezelőtt lyme fertőzést diagnoztizáltak nálam. Antibiotikumot kellett szednem egy pár hétig. Kb 2 éve állandó...