Ujra kell tesztelni?

Kedves Doktorúr! köszönöm válaszát! Pont emiatt félek, hogy a tesztem, ami negatív volt, talán most nem lesz az, mert ezek a tünetek a tesztek után jöttek, a torok fájás, nyelv gyulladás, hüvelygomba. Ezért gondolom, hogy a teszt hamis negatív volt

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Lakos András válasza egyéb témában

Minden teszt lehet téves. De nem érdemes azon görcsölni, hogy hátha az enyém is az. Meg kell ismételtetni, és azzal a kérdés eldől. A Bőrklinikán van STD Ambulancia, ahol a szexuálisan átvihető fertőzésekkel foglalkoznak. Minden kérdésére választ fog ott kapni. Gyanítom, kell hozzá háziorvosi beutaló, de talán még az sem.

Kérdés: 2015. december 25., 13:03; Megválaszolva: 2015. december 25., 22:09
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ujra kell tesztelni?
Drága Doktorúr! Elnézést, hogy ujra ezzel zavarom önt, de félek, hogy mégis esélye van a hív vírusnak. Bár a leletem negatív eredményt mutatott...
védőoltások
Tisztelt Rákóczi Éva dr! Írtam önnek védőoltásokkal kapcsolatosan, h mennyire gyakori szövődmény a bénulás. Tetszett írni, h írjak konkrét...
Entrococcus facelis fetőzés?
VRE baktérium miatti elkülönítés
Tisztelt infektológus doktor úr! Kórházban voltam szepszissel. Ott viszont ajándékba elkaptam a VRE baktériumot. Emiatt bármilyen gondom van, nem...
Emlékeztető oltás