lábdagadás

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves nő vagyok és 3 éve szedem a Deciora 3mg/0.02mg fogamzásgátló tablettát. A bal vádlim meg van dagadva és fáj. Érdeklődi szeretnék, hogy ez lehet a fogamzásgátlótól vagy valami más lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Panaszának okát vizsgálatokkal lehet megállapítani.A fogamzásgátló tabletták szedése önmagában igen kis kockázatot jelent a trombózis kialakulása szempontjából, ám bizonyos öröklött vagy szerzett betegségek, állapotok esetén érdemesebb más fogamzásgátló módszert előnyben részesíteni.

Aki hormonális fogamzásgátlót, esemény utáni tablettát, vagy más hormontartalmú gyógyszert szeretne felíratni, először menjen el nőgyógyászához, és ragaszkodjon a Leiden-mutáció és más fokozott trombózishajlammal járó örökletes eltérés vizsgálatához.

Keressen fel szakrendelést a probléma kivizsgálásához.

Kérdés: 2020. március 04., 19:26; Megválaszolva: 2020. március 05., 22:25
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse