• lábdagadás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! 25 éves nő vagyok és 3 éve szedem a Deciora 3mg/0.02mg fogamzásgátló tablettát. A bal vádlim meg van dagadva és fáj. Érdeklődi szeretnék, hogy ez lehet a fogamzásgátlótól vagy valami más lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a Egyéb témában

        Panaszának okát vizsgálatokkal lehet megállapítani.A fogamzásgátló tabletták szedése önmagában igen kis kockázatot jelent a trombózis kialakulása szempontjából, ám bizonyos öröklött vagy szerzett betegségek, állapotok esetén érdemesebb más fogamzásgátló módszert előnyben részesíteni. Aki hormonális fogamzásgátlót, esemény utáni tablettát, vagy más hormontartalmú gyógyszert szeretne felíratni, először menjen el nőgyógyászához, és ragaszkodjon a Leiden-mutáció és más fokozott trombózishajlammal járó örökletes eltérés vizsgálatához. Keressen fel szakrendelést a probléma kivizsgálásához.


        Kérdés: 2020. március 04., 19:26; Megválaszolva: 2020. március 05., 22:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.