Mennyi időm van még hátra?

Tisztelt Címzett! Hiv + vagyok körülbelül 8 éve, kezelésre nem járok. Sebborheás dermatitisem van olyan 3 éve a fejem egy részén a haj alatt illetve a bajusz környékén, kezelem krémmel, elmúlik aztán újra megjelenik. Van candidiasis a nyelvemen, az alvásigényem elég nagy olyan 12-13 óra naponta. Februárban megfáztam és elég rosszul voltam gyenge voltam és hánytam, a köhögés annyira erős volt hogy az egész testem remegett ha köhögtem és a köhögés 2 hónapon át tartott, semmilyen gyógyszer nem hatott. Aztán mégis elmúlt valahogyan, vannak kicsinek mondható barna foltok mindenfelé, ez a Kaposi szarkóma? Egy-két hónapja kis fehér pontok jelentek meg az arcomon.Egy-két hete pedig bőrgomba van a lábamon.Hány évem/ hónapom lehet hátra? Válaszát előre is nagyon köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Lakos András válasza HIV témában

Miért nem kezelteti magát? A modern terápiákkal a HIV fertőzöttek élettartama nem rövidül meg az egészségesekéhez képest.

Kérdés: 2015. augusztus 06., 20:32; Megválaszolva: 2015. augusztus 08., 19:14
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HIV fertőzés gyanú
ajánlott HIV-re tesztelni?
HIV/ARS 3
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Alábbi kérdésemre visszatérve: https: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Ismét visszatért a...
HIV kiegészítés
Hív fertőzés?