Nogyogyaszat

mar nagyon regota kuzdok egy dologal.regota van feher folyasom es viszketesem es a nemi eletben ez zavar amikor a parommal egyutt vagyunk akkor a kozosules fajdalmas.a feher folyasra es a viszketesre ki probaltam a canesten kombit ez segitet amig hasznaltam de felek tobbszor hasznalni nem h lesz valami baj.fogamzasgatlot szedek fel eve a neve yasmine.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a Hüvelygomba témában

Kedves Kérdező! Ha a Canesten javított az állapotán, úgy hüvelyi gombás fertőzése volt elégtelenül kezelve. A végső gyógyuláshoz fontos a partner egyidejű kezelése is a visszaoltás elkerülésére. A hatásos gyógyszerek receptigényesek. Írasson fel 2 kapszula Mikosyst-Gyno szájon át szedendő kapszulát, egyik a partneré, másuk a magáé. Írasson fel 10 CNS hüvelykúpot, 10 egymást követő nem vérző napon magasra helyezve egyenként. Érdemes a partner legegyszerűbb kezelésére legalább két alkalommal a kúp után együtt lenni, a megolvadt kúpanyag a legteljesebb bekenést adja. A kúra tönkretette a szükséges védő tejsav baktériumokat is, ezek azonnali visszatelepítésére a kúpkúra folytatandó bármelyik hüvelyi probiotikummal, recept nélkül kapható, olvassa el a használati utasítást.

Kérdés: 2015. február 11., 17:19; Megválaszolva: 2015. február 11., 17:32
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt