Lehet e terhes a barátnőm?

3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, egy hónapja esemény utáni tablettára volt szükség. Bevétele után 5 nappal meg is jött a menszesze. És kb most kellene neki újra megjönni. Kb egy hete a barátnőm fájlalta a mell bimbóit de az mára elmúlt, most pedig a hasa bal oldalát lehet a petevezetéket nem tudom pontosan. Szex közben fehér váladék termelődik a hüvelyében! Valamelyik nap sokszor kellett pisilnie! És a feje is fájt egy két napig! Lehet terhes, vagy csak a tabletta váltja ezeket ki?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyi folyás témában

Kedves Uram! Nem valószínű, hogy terhes lenne a barátnője, a panaszai inkább hüvelyi bakteriális/gombás fertőzésre vagy húgyúti fertőzésre utalnak. Érdemes lenne felkeresnie a nőgyógyászát!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 27., 18:24; Megválaszolva: 2012. március 28., 00:44
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi