Mi lehet a fejfájás oka?

Kedves doktornő! Két éves kislányom talán 3 hónappal ezelőtt bohóckodott testvérével hogy nagyon megrázta a fejét.Utánna sírt hogy fáj a feje, de rögtön el is múlt. Azóta többször nyilaló fájdlom áll bele a bal oldalon a füle fölött mutatja.de csak egy pillanatig tart majd fut tovább mert már nem fáj.tegnap leugott egy lépcsőfokot és megint fogta a fejét.de megint csak egy pillanat volt az egész.nemm vettem észre rajta semmit.Nem hány, van étvágya, nem lázas. Mi lehet az oka ezeknek a fejfájásoknak? Vigyem e valamerre kivizsgáltatni? Köszönöm válaszát! Reni

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza fejfájás témában

Tisztelt Érdeklődő!

Hát előfordulhat, hogy meghúzódott neki valami, illetve az is, hogy fülfájás okozza a panaszait, és az is, hogy nincs is igazi panasz...

Ugy gondolom, figyelheti még néhány hétig, mondjuk, egy hónapig, hogyan alakul a dolog, hiszen egy 2 évesnek minden vizsgálat nagy szenvedés és gyötrelem. Ha egy hónap múlva is

lát valami aggasztót az Ön számára, kérjen beutalót gyermekneurológushoz. De azért ne engedje, hogy ez tönkre tegye a nyarukat!

Kérdés: 2017. június 06., 18:33; Megválaszolva: 2017. június 06., 22:43
Kérdések és válaszok: Fájdalom
Mitől lehet ez a fájdalom?
Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Kb. Fél éve érzek a fejem hátsó részén (tarkóm felett) tompa fájdalmat. Nyomást és szorítást érzek mindennap...
verfertozes
Jo estet kivanok tegnap este elestem: a szam felszakadt es par horzsolas arcomon. a nyakam is faj de azelott jogaoran voltam lehetet attol is vagy az...
Tartós fejfájással kapcsolatban
Kedves Dr.! Azzal a kérdéssel kerestem meg, hogy párom (Nő/24) most van túl a náthán, Coldrex Max Grip-et szedett ezalatt. Azóta - lehet ettől...
Jobb halánték, arccsont fájdalom...
Tisztelt doktor úr/nő! Kb 3 napja érzek jobb halántéktájon kozepes erősegu, de zavaró fájdalmat, és tompa nyomást. Álmomban nem zavar, ébredés...
Fejfájás: fontos a CT vizsgálat?
Tisztelt Doktor úr! A problémám a következő: 2 hete elestem és beütöttem a fejem. Nem volt se eszméletvesztés, se hányás, semmi külsérelmi...