• Mire utalhat a lelet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Természetes mihamarbb felkeresek egy szakorvost, de érdeklődnék, hogy a következő lelet mire utalhat? TSH < 0.01 FT4 43, 16 FT2 24, 2 Anti TPO >1300.0 Anti-thyreoglobulin 41.0 TSH elleni AT 23, 7 Köszönöm válaszát!

        Dr. Rakk Erika válasza a hyperthyreosis témában

        Tisztelt kérdező! Önnek pajzsmirigy-túlműködése van, ami mielőbb kezelést igényel! Háziorvos is felirhatja a szükséges gyógyszert, de utána el kellne jutnia belgyógyászahoz vagy endokrinológushoz.


        Dr. Rakk Erika
        diabetológus, endokrinológus, belgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Rakk Erika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 19., 16:40; Megválaszolva: 2019. január 01., 17:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: