• Inzulinrezisztencia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Augusztusban enyhe inz.rezisztenciát diagnosztizáltak.160g diétázom azóta. (Hashimoto is kiderült, de hormonpotlás nem indokolt, pajzsmirigy echoszerkezetű, anti TPO:394! ) Valóban enyhe IR? Babát szeretnénk. Pár hetes a labor, a diéta 3.hónapja után: Glukoz: 5.2 8.8 5.5 Inzulin: 4.6 41.6 48 Homa-IR: 1.1 Köszönöm

        Dr. Rakk Erika válasza a IR témában

        Kedves Kérdező! Ez valójában már nem is inzulinrezisztencia, mivel 2 alatt van a HOMA index. TSH mennyi? A pozitiv anti TPO miatt szedjen Bio-szelént, napi 100 ug-ot, valamint napi 2000 NE D3 vitamint.


        Dr. Rakk Erika
        diabetológus, endokrinológus, belgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Rakk Erika

        Kérdés: 2018. december 07., 18:34; Megválaszolva: 2019. január 01., 17:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Érzékeny a bőre?
        Ezerarcú PMS
        Az alábbi tanácsok egyszerűen segíthetnek a tünetek enyhítésében.
        Elkerülnéd az antibiotikumot?