étrend kiegészítő

Tisztelt Hölgyem/Uram! Nemrég kaptam egy étrend kiegészítőt a páromtól, konkrétan ezt: http: //multi-vitamin.hu/Superfood-etelek/Spirulina-alga-tabletta120.html? keyword=spirulina Spirulina Blue-green algae van ráírva a dobozára. Olyan kérdésem lenne, hogy szedhetek-e ilyen terméket. Pajzsmirigy alulműködésem van, erre szedek naponta 75 mikrogrammos Letrox tablettát. Valamint ezen kívül még Cipromixet is szedek (fogamzásgátlóként) . Feroglobint is szedek a B12 vitamin pótlására. Ezt cserélném le a Spirulinára. Nem zavarja meg az említett étrend kiegészítő (Spirulina) a pajzsmirigy gyógyszeremet és a fogamzásgátlómat? Mennyire szoktak beválni az ilyen étrend kiegészítők? Érdemes őket szedni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza étrend-kiegészítő témában

Tisztelt kérdező!

Van olyan pajzsmirigy betegség amiben nem javasolt a plusz jódbevitel. (autoimmun pajzsmirigy gyulladás) Mivel az alaga magas jóstartalommal bír, nem javasolnám az ön esetében a szedést, ha ez az alapbetegsége.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2014. január 23., 20:39; Megválaszolva: 2014. február 01., 21:18
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Tesztoszteronszint
Inzulinrezisztencia
Tisztelt Doktor! Terheléses cukor vizsgálaton voltam. Panaszaim éhségérzet, hízás, fáradékonyság... Régebben inzulinrezisztenciám volt melyre...
Rákos elváltozásra utaló göb?
Tisztelt doktor úr/nő! Szeretném megkérni leletem véleményezésére. Pajzsmirigy ultrahangom eredménye: A jobb pm.lebeny 17x18x53 mm, a bal 12x13x36...
Pajzsmirigy zavar
Kedves Doktor nő/úr! 3 hónapja volt egy vetélésem 9 hetesen. A kórházban azt mondta a doktor nő hogy pajzsmirigy alulműködésem van és hogy menjek...
Culevit szedése
Tisztelt Dr Úr/Dr Nő! Édesanyámat nemrég áttétes petefészek rákkal diagnosztizálták, a kezelést még nem kezdték meg. Lesz kemoterápia és...