Pajzsmirigy túlműködés

Üdvözlöm! A kérdésem az lenne, hogy pajzsmirigy túlműködés, vagy az erre használt gyógyszerek okozhatnak-e, állandó izgatottságot, és ami a legkellemetlenebb nemi izgalmat. Nagyon restellem a dolgot és csak így mertem orvoshoz fordulni ezzel a gonddal. Várom mielőbbi válaszát, és hogy mi a teendő. Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy túlműködés témában

Tisztelt kérdező!

Nem tudom mióta szedi a Metothyrint, de ha már a hormonszintek helyreálltak, akkor véleményem szerint az izgatottságának más oka lehet. Amennyiben még csak most kezdte el szedni a gyógyszert, akkor lehetséges, hogy a pajzsmirigy túlműködésre jellemző tünetek még nem csillapodtak le, így még lehet idegesebb, vagy érezhet szvdobogásérzést stb. A szedett gyógyszerek egyikének sem tudok nemi izgalmat kiváltó mellékhatásáról.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2012. szeptember 03., 09:58; Megválaszolva: 2012. szeptember 05., 16:56
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint