• Glicerines végbélkúp

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktorúr! Kárdásem a következő: okozhat-e és ha igen, milyen kárt a glicerines végbélkúp túlzott használata? Ezen a rendszeres, akár napi 2-3 alkalmat értem.

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a glicerines végbélkúp témában

        Kedves Kérdező! Igen, ez helytelen. A bél megszokja, hatástalanná válik, az állandó irritálás pedig helyi izgalmat okozhat a bél nyárkahártyáján. A székletet étrenddel kell és lehet megfelelően szabályozni. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. október 08., 14:32; Megválaszolva: 2011. október 10., 13:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: