Gyomorrákra való esély?

Jo napot kivanok, nagymamam gyomor rakban hunyt el es egy ideje edesanyam (elhunyt nagymamam lanya) betegeskedik es ugyan azokat a tuneteket vettem eszre mint nagymamamon a kezdetekkor: - folyamatos hasi fajdalom, legfobkep a gyomor szaj korul, de amugy mindenhol faj neki. Csokkeno etvagy es suly vesztes, nem sulyos de fogyni fogyott. Nagymamam eseteben keson jottek ra az orvosok, hogy mirol is van szo. Nem szeretnem ha ez ismet elofordulna, kivancsi vagyok az on velemenyere, hogy on szerint mekkora esely van arra, hogy edesanyamnak is rak legyen kialakuloban? Amugy anyukam dohanyzik es nem fogyaszt alkoholt. Varom valaszat es elore is koszonom figyelmet es turelmet. Kellemes hetveget kivanok Onek!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza gyomorrák témában

Kedves kérdező!

Egy százalékos esélyt mondani lehetetlen lenne, és felelőtlenség is a részünkről. A tünetek szükségessé teszik a gyomortükrözéses vizsgálatot. Édesanyja forduljon gasztroenterológushoz.

Kérdés: 2011. január 29., 18:56; Megválaszolva: 2011. január 31., 12:30
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok