Hashártyagyulladás

Tisztelt Doktor nő/úr! Kíváncsiságból elmentem egy biorezonancia vizsgálatra, ahol megállapíották, hogy hashártyagyulladásom van, és a nyirokrendszerben is van gyulladás. ezzel kapcsolatban semmiféle panaszom nincs, ellenben a vesémmel és a hugyutakkal kapcsolatban igen. Ezt is felmérték (Bemérték? ) de csak másodlagos tünetként. Kérdéseim: Valóban van hashártyagyulladás (Azt jelezték hogy csak kis mértékkű) tünetek nélkül? És nyirok gyulladás? Tényleg vannak elsődleges és másodlagos betegségek? Milyen orvost keressek ilyenkor? Belgyógyászt? Hisznek az orvosok a biorezonenciába, vagy ezt ne is említsem?

Dr. Boros Miklós válasza hashártyagyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

A hashártyagyulladás kizárható, hiszen súlyos állapot és nem is ír egyetlen okról és tünetről sem. A nyirokgyulladás is hasonlóan nehezen értelmezhető. Az urológiai problémák miatt keressen fel urológust. Lehet egy betegség elsődleges és következményeit másodlagosnak tekinteni. A biorezonancia is lehet figyelemfelhívó, keressen fel szakrendelést az urológián.

Kérdés: 2010. november 15., 21:07; Megválaszolva: 2010. november 22., 09:27
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Kreatin-Kináz
27 éves vagyok. Alapbetegségeim: Asztma, allergia (pollen) , Hyperprolactinameia. Szedett gyógyszerek: Lendin 20 mg, Bromocriptin 2.5 mg és...
Hepatitis oltás
Tisztelt Doktor Úr! A sajtó hírekben olvastam, hogy növekedett a hepatitis A megbetegedések száma. Hepatitis B oltást (hbvax II) 2000.11.20 és...
Sárga nyálka széklet, érdemes...
Tisztelt doktorúr Nyálkás széklet miatt idén eddig volt teljes laborom (tökéletes, vérszegénységre, gyulladásra utaló jel nincs) , széklet vér...
Mit takar nagymamám Hasi ct és...
Tisztelt Weborvos! Tisztelt Dr.nő/Dr.úr! Szeretném megtudni, mit takar a 64 éves nagymamám Hasi CT lelete, illetve mellkas röntgene. Először is...
Köldöktől jobbra fájdalom