• Hashártyagyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő/úr! Kíváncsiságból elmentem egy biorezonancia vizsgálatra, ahol megállapíották, hogy hashártyagyulladásom van, és a nyirokrendszerben is van gyulladás. ezzel kapcsolatban semmiféle panaszom nincs, ellenben a vesémmel és a hugyutakkal kapcsolatban igen. Ezt is felmérték (Bemérték? )de csak másodlagos tünetként. Kérdéseim: Valóban van hashártyagyulladás (Azt jelezték hogy csak kis mértékkű) tünetek nélkül? És nyirok gyulladás? Tényleg vannak elsődleges és másodlagos betegségek? Milyen orvost keressek ilyenkor? Belgyógyászt? Hisznek az orvosok a biorezonenciába, vagy ezt ne is említsem?

        Dr. Boros Miklós válasza a hashártyagyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! A hashártyagyulladás kizárható, hiszen súlyos állapot és nem is ír egyetlen okról és tünetről sem. A nyirokgyulladás is hasonlóan nehezen értelmezhető. Az urológiai problémák miatt keressen fel urológust. Lehet egy betegség elsődleges és következményeit másodlagosnak tekinteni. A biorezonancia is lehet figyelemfelhívó, keressen fel szakrendelést az urológián.


        Kérdés: 2010. november 15., 21:07; Megválaszolva: 2010. november 22., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: