Hirdetés
      • Mi lehet az oka és hogyan kell kezelni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        fél éve gyomorpanaszomra megtükröztek.Ennek eredménye mérsékelt nyálkahártya gyulladás, köz.mennyiségű sav és nyelőcső felmaródás.Kaptam rá nolpaza gyógyszert /este 1/Panaszok nem nagyon multak, gyakoriak voltak a felpuffadások, baloldali borda alatti szúró érzés, mellkasi elszoruló érzés. Kaptam rá Frontin 0, 25mg 2x1. Ezek a tünetek még a mai napig is felváltva jelentkeznek! De ami a legjobban foglalkoztat, hogy a köldök felett kb.5 cm-re / bent mélyen / nagyon kellemetlenül lüktet de olyan szinten, hogy szinte a szívemet is megbolygatja /ilyen érzés /.Vérnyomásom mindig jó 130/80/78 körüli amikor lüktet akkor is jó de néha ilyenkor kiír egy szabálytalan szívverésre utaló jelet a dig. vérnyomásmérő.Nagyon kellemetlen érzés szinte nem birok aludni ilyenkor ja nem írtam, hogy ez általában este vizszintes helyzetben jön elő. Nappal nem jellemző és föleg ha a hátamon fekszem.Néha megtompul a fejem mintha szédülnék aztán elmulik. Volt hogy elzsibbadt a kezem fekvés közben stb. Étvágyam jó, székletem rendben, testsúlyom tartom, vérnyomásom jó! Mi lehet a baj és mit csináljak, hogy ne lüktessen? Nagyon várom a válaszát, segítségét! Köszönettel: gepárd72!

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Első lépés egy hasi ultrahang. Amennyiben eltérés nem igazolódik, akkor funkcionális problémákról van szó, azaz szervi eltérés nem áll a háttérben. A stressz és a rendszertelen táplákozás, mozgásszegény életmód nagyon gyakran okoz hasonló tüneteket. Javaslom, hogy változtasson életvitelén, táplálkozásán és történjen meg a hasi ultrahang.


        Dr. Kónya Judit
        általános orvos Itt kérdezhet

        Dr. Kónya Judit
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-06 13:04:19; Megválaszolva: 2010. február 06., 13:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: