• Még mindig Felfázás vagy más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Először is Köszönöm a válaszát!

        Ezt írtam egy pár napja:

        A (betegségem) úgy kezdődött hogy múlt hét szombaton voltunk egy bálba és én elég véknyan voltam felöltözve és sokat tartózkodtam kint a szabad levegőn. Másnapra nagyon fájt a székletürités illetve az az érzés mielőtt székletet kellene üríteni.. Akkor fájt elégéé az alhasam is. Soha nem voltam felfázós típus nem is tudom miért jött ki de nem is ez a lényeg. Mára már elég jól vagyok enyhűltek a panaszaim egy ún. Mastu kúpot használok 3. napja és cickafarkfüves fürdőt vettem kb 4x azóta, de még mindig érzem hogy ha wc-re kell mennem előtte amikor csavarja a hasam akkor fáj még igaz már nem annyira de érzem még. mindig, Kérdésem lenne hogy forduljak orvoshos hogy valamilyen gyulladáscsökkentőt írjon fel? Vagy mitévő legyek? Várjak még beleférek még a gyógyulási időbe?

        Kérdésem a következő lenne:

        Most hogy eltelt 3 nap kb a válasz óta. Most annyi a panaszom hogy ha ülök meg, ha székletüritésre kerülne a sor előtte nyilaló érzést érzek a végbelemben ilyen szuró érzés. Tehát ez még van nekem. Érdekes székeltürítés közben nem érzem a fájdalmat cask inkább előtte.Na most kérdésem lenne hogy ez "normális" ez lehet még a felfázástól? Vagy ennek más oka van a felfázáson kívűl? Mennyi időnek kell még eltelni hogy ez megszünjön?  Várom válaszát mit javasol mitévő legyek!

        Előre is Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a végbélfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A panaszok csökkentek, így valószínűleg javul a felfázás következménye. Folytassa a bő folyadékfogysztást és a megkezdett kezelést. Amennyiben 2 hét alatt nem válik panaszmentessé, vagy rosszabodnának a tünetek akkor kell háziorvosához fordulnia.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010-02-01 21:55:56; Megválaszolva: 2010. február 01., 21:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció