SM - Lacto Lady vs. shub?

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Elnézését kérem, hogy kérdésemmel zavarom.

Sclerosis Multiplexben szenvedek. Tünetmentes vagyok már egy ideje. 2 hónap alatt volt 2 nagyon erős hólyaghurutom. Az urológián kikezeltek, de mivel hajlamos vagyok erre a betegségre, így gondoltam kipróbálom a Lacto Lady nevezetű vörösáfonya kivonatú, tejsavbaktérium tartalmú étrendkiegészítő tablettát. A tabletta bevétele után 2 napig folyamatosan hasmenésem volt és hánytam. Lehetséges, hogy ettől a gyógyszertől volt? Mit gondol? Merjem továbbra is szedni? Vagy elképzelhető az, hogy ez a tabletta aktiválta az immunrendszerem? Nem szeretnék újabb shubot, ezért a laikus kérdés...

Mielőbbi válaszát köszönöm szépen előre is!

Tisztelettel: Kovács A. Nóra

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza bélhurut témában

Kedves Kérdező!

Panaszát valószínűleg gyomor-bélhurut okozta, mely éppen egybeesett a tabletta bevételével. A természetes eredetű gyógyhatású szer nem szabadna panaszokat okoznia. Véleményem szerint majd panaszmentes periódusban ismét próbálja meg nyugodtan a Lacto Lady alkalmazásátÜdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 25., 22:23; Megválaszolva: 2009. július 25., 22:23
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...
Betegségről