• Nyelőcső- és gyomorfekélyre Aloe Vera

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Nyelőcső és gyomorfekélyemre(rekeszsérvvel) a gyógyszereim mellett (Pariet és Alusulin) kb.2-hete elkezdtem fogyasztani az Aloe Vera gélt (Lily of the desert Aloe Vera gél)és legnagyobb megdöbbenésemre nincs hasi fájdalmam, (ami nálam évek óta rendszeres és nagyon erős volt),sem gyomorégés! Szeretném megkérdezni Öntől hogy létezik-e hogy 2-hét alatt ennyit gyógyított volna az Aloe Vera? Napi 3 evőkanállal eszem esténként. És Ön meddig ajánlja a fogyasztását? Mit gondol az Aloe Veráról? Szedhetem hosszú távon a gyógyszereimmel? Nagyon várom válaszát, és előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a nyelőcsőfekély témában

        Tisztelt Kérdező!

        Elképzelhető, hiszen az aloe vera erős nyálkahártya nyugtató hatású.
        Bár kontrollált tudományos vizsgálatok nem állnak rendelkezésre, számos jó tapasztalat van az aloe vera gél fogyasztásával (gyulladásos bélbetegségben, de savas panaszok esetén is). Ha Önnek ilyen jó hatása volt, javaslom a rendszeres fogyasztását (akár folyamatosan, akár kúraszerűen). Természetesebb módja a gyógyulásnak, mint a gyógyszerek.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-23 14:51:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés