• Hasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét! Olyan kérdésem lenne, hogy már juni ota nagyon fáj bal oldalt a vastagbelem szúr, feszít, puffad, neha lüktező érzést is érzek. Vérkepem tökéletes egy lett minuszos a fehérvérsejtszám 3.8 lett. Wczni nem tudok csak ha veszek be egy dulkolaxot segít, székletem nyálkás szokott lenni. Orvosom szerint ibs-em van! Divertikulumom nem lehet úgye vagy valsmi kokolyabb baj azt kimutatta volna a vérképem? Mit tudok csinálni, hogy ezek a kelemetlen fájdalmak eltünjenek és vissza álljon a székletem? Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Árki Ildikó válasza a székrekedés témában

        Tisztelt Kérdező! A vérkép nem mutatja ki a diverticulumot. Gasztroenterológiai vizsgálattal lehet megállapítani a panaszok okát és ennek alapján történik a kezelés. Javasolt nőgyógyászati vizsgálat is. Mielőbbi panaszmentességet!


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2018. október 26., 20:44; Megválaszolva: 2018. október 28., 19:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr Úr. Nem régiben voltam vékonybél vizsgálaton maszek alapon, régebb óta fent álló alhasi (bélek környékéről eredőnek érzett) panaszaim miatt. Volt vastagbél tükrözés negativ, hasi ultrahang negativ, labor negativ...