• Gyomorfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy kb. 1 hónappal ezelőtt elkezdett fájni a gyomrom ( gyomorsavas vagyok és szedtem a savlekötőt, viszont nem sok hatása volt), ez után következett hogy szorulásom volt vagyis kb. 3 napig. Ezek után megszünt pár napra a fájdalom viszont most újra visszatért a gyomorfájás, székletem rendszeresen van viszont azóta a széklet végén friss vér található. Mi álhat ennek a hátterében? Forduljak azonnal orvoshoz vagy házimódszerekkel kezelhető?

        Dr. Plósz János válasza a véres széklet témában

        A székletben észlelt vér mindenképp riasztó tünet, emiatt mindenképp keresse fel háziorvosát (okozhatja aranyeresség, végbélnyálkahártya sérülés, de akár polyp, gyulladás is). HA a gyomorpanasz nem szűnik, érdemes azt is kivizsgáltatni (h. plyori fertőzés? ).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 09., 09:27; Megválaszolva: 2018. október 10., 07:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Cím! Tavaly szeptemberben rosszuléteim voltak. Szédültem kivert a víz, hánytam. A tünetek miatt kértem egy labort ami magas gamma gt értéket mutatott. Az akkori hasi ultrahangon megállapították hogy epekövem és epehomokom...
        Tisztelt Doktono! Kerem segitseget, gyomor tukrozeses leletem ertelmezeseben, melyet kepkent csatolok. 2 eve mutottek joindulatu gyomordaganattal, ez a minta nem onnan valo, a leletem szerint erosiok kornyekerol. Elrakosodhat ez? Visszafordithato? Van...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfiak és inkontinencia
        Nem kizárólag a nők problémája, gyakran előfordul a férfiaknál is.
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Infografika és videó
      • Hirdetés