Mi az UBT vizsgálat referencia értéke?

Ma voltam UBT szűrővizsgálaton, ahol az első fújás után azt mondták 30 perccel később menjek vissza újra. Én 28 perccel később mentem és megfújtam a szondát majd kijelentette utána, hogy maga korábban jött a kelleténél újra jöjjön vissza később. Így 42 perc telt el az első és a második mérés között eltelt idő. Ez sokat számít? Az érték 4, 2, negatív a papíron, fogalmam sincs, hogy mik a referencia értékek, remélem a szűrés sikeres volt és nincs ilyenfajta problémám. (gyomortükrözésen semmi extrát nem találtak a gyomromban) . Köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza UBT teszt témában

A referencia-érték minden laborban, vizsgálóhelyen más és más, helyi kalibráció kérdése. Ha a késői is negatív lett, akkor maga a teszt szintén negatív. (remélem, a savcsökkentőt kihagyta a vizsgálat előtt, mert álnegatívvá teheti a tesztet) .

Kérdés: 2012. augusztus 08., 17:13; Megválaszolva: 2012. augusztus 09., 08:09
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hisztamin-intolerancia
Kedves Dr. úr! Az alábbi kérdésemre ez a válasz érkezett: https: //www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/emesztorendszer/166841 "A parazita fertőzés 3...
Ideiglenes invagináció...
Tisztelt Doktor Úr! 3 hete van hasi fájdalmam. Bizonytalan tompa, kicsit égő érzés a bal derekam környékén. Egyéb tünetem nincs. Se haspuffadás...
Duodenum (E. Biopsz.)
A duodenum E. Biopszia lelete A Biopszia mikroszkopikus vizsgálata során muscularis mucosaet nem tartalmazó felszínes antralis típusú gyomornyalkahartya...
Felnőttkori pattanások
Kedves Dr úr. 28 éves férfi vagyok és még mindig jelentkeznek pattanások az arcomon, hátamon, mellkasomon, fejemen. Ezek gennyes pattanások vagy...
Laktulóz hidrogén kilégzési teszt